Anmeldelse af Dinero Regnskab

Hvad har Dinero af fordele og ulemper? Og hvad er forskellen på deres betalte vs. gratis version? Læs vores anmeldelse af Dinero og find svarene her.

Hvis du sidder og overvejer hvilket regnskabsprogram du skal vælge, har du garanteret haft Dinero med i dine overvejelser. Programmet er nemlig utroligt populært, men der er selvfølgelig også mange andre populære regnskabsprogrammer at vælge i mellem.

For at gøre det lidt mere overskueligt for dig at finde ud af hvilket program, som du skal vælge, har vi derfor lavet en anmeldelse af Dinero regnskabsprogrammet. Så bliver du forhåbentligt lidt mere afklaret mht. hvad du skal vælge til din virksomhed.

Læs med herunder og se om Dinero er det rette for dig.

Hvilke funktioner har Dinero?

Dinero har rigtig mange funktioner, men det kommer faktisk an på hvilken version, som man vælger. Der er nemlig både Dinero Starter og Dinero Pro og begge har forskelige funktioner. Fælles for dem begge er dog selvfølgelig, at de begge har de helt basale regnskabsfunktioner.

Der er for eksempel:

  • Autoopdaterede valutakurser via Nationalbanken
  • CVR-integration
  • Elektronisk betalingskort
  • Muligheden for at modtage betaling med MobilePay
  • Faktura-tracking og muligheden for at sende en kunde en rykker
  • Du kan sende ubegrænsede fakturaer og bogføre moms med et klik

Den store fordel modsat andre programmer er dog helt klart, at man kan have et ubegrænset antal kunder, så man behøver ikke bekymre sig om, at man på et tidspunkt er nødt til at skifte regnskabsprogram, fordi ens virksomhed har vokset sig for stor.

Derudover kan man ved begge versioner downloade en mobil-app. Dinero app fås nemlig både til Android telefoner og Apple enheder. For mange kunder er det en rigtig stor fordel, at de kan holde sig opdateret og arbejde på farten uden at skulle hive deres computer frem.

Hvad er forskellen på Dinero Starter og Pro?

Der er som sagt to versioner: en gratis (Starter versionen), og en som koster (Pro versionen). Som udgangspunkt har Pro versionen lidt flere funktioner end den Starter versionen. Dette betyder dog overhovedet ikke, at den gratis version er dårlig eller mangler en masse funktioner. Man skal nærmere se det som, at Pro versionen indeholder ekstra funktioner, som gør regnskab lidt lettere. Man kan eksempelvis opbevare sine bilag i skyen og have automatisk få lavet backups via Dropbox.

Yderligere kan man med Dinero Pro få bogføringshjælp hver dag fra 9-22. Dette er ikke en mulighed for Dinero Starter, da det oftest ikke er et behov for mindre virksomheder.

Nogle af de helt store fordele ved Pro versionen er, at den automatiserer mere, så man som bruger sparer mere tid. Automatisk bankafstemning, bogføringsskabeloner, integration af både lønfiler og e-boks, nem oprettelse af ordrebekræftelser og inkasso med et klik er eksempler på fordelene ved Pro-versionen.

Groft sagt kan man sige, at Starter versionen er perfekt til mindre, nystartede virksomheder. Har man derimod en større virksomhed, som kræver lidt mere, kan man med god grund købe Pro versionen. Den har nemlig alle de udvidede regnskabsfunktioner og support inkluderet, hvor man kan få svar på regnskabsrelaterede spørgsmål. Som hvis man havde en personlig bogholder, man altid kunne skrive til.

Hvad er ulemperne ved at vælge Dinero Starter fremfor Pro?

Der er en grund til, at Pro versionen hedder hvad den hedder. Den er nemlig mere ”professionel”, og det kan blandt andet ses på nogle af funktionerne. Dinero Starter er på ingen måde en dårlig version, men man vil selvfølgelig gå glip af nogle ting, når man vælger en gratis version fremfor en betalingsversion.

En af ulemperne ved Starteren er, at der vil være et Dinero-logo på de fakturarer, som man udsender via programmet. Dette har selvfølgelig ikke betydning for, om programmet og funktionerne fungerer eller ej. Og egentlig er del vel også fair nok, nu hvor programmet er gratis. Men det er noget man undgår, hvis man vælger den betalte version af deres regnskabsprogram.

Hvis man derimod kigger udelukkende på regnskabsprogrammets funktioner, vil den største ulempe ved at vælge Starter fremfor Pro være, at kan være lidt mere manuelt arbejde. Her hentydes der selvfølgelig til, at der ikke er automatisk bankafstemning og integration af diverse andre ting. Dette er dog heller ikke nødvendigt for alle. Hvis det bare er en lille virksomhed, kan det hurtigt blive uoverskueligt med en masse funktioner, man alligevel ikke skal bruge.

Dineros priser – så meget koster regnskabsprogrammet

 

  • Dinero Starter er som sagt helt gratis, så man kan med fordel starte ud med det og så vælge at opgradere til Pro versionen, når behovet opstår.

     

  • Dinero Pro koster 297 kroner om måneden, hvis man køber et år ad gangen. Hvis man derimod køber en måned ad gangen, vil prisen stige. I så fald vil programmet koste 345 kroner månedligt.

Der er masser af support at hente hos Dinero

En af Dineros rigtige gode egenskaber er deres utrolige support. De tilbyder nemlig programhjælp enten over mail eller chat fra 9-22.

Hvis man har Dinero Starter, vil man primært kunne få rådgivning til programmet, hvis der for eksempel er noget, som ikke fungerer eller lignende. Eksempler på den slags hjælp er blandt andet hvordan man genstarter ens password eller finder kassekladden.

Hvis man derimod har Pro versionen, er der lidt mere hjælp at hente. Der er nemlig også bogføringshjælp. Det betyder, at man kan få hjælp til hvordan, at man bogfører forskellige ting. Man kan også få svar på spørgsmål vedrørende moms eller fakturering. Generelt kan man få hjælp til alle basale spørgsmål man måtte have vedr. bogføring. Det kan være et billigt og effektivt alternativ til at skulle betale en bogholder på freelance-basis.

For at opsummere giver Dinero Starter altså adgang til hjælp vedrørende programmet, mens Pro versionens hjælp indebærer faktiske regnskabsspørgsmål. Dette skal man selvfølgelig også have i mente, når man skal vælge imellem de to versioner.

Det siger kunderne om Dinero

Når man skal foretage et køb, kan det ofte være en rigtig god idé lige at tjekke anmeldelserne ud. Et firma kan nemlig hurtigt love guld og grønne skove uden rent faktisk at leve op til det. Så for ens egen skyld bør man undersøge om nuværende eller tidligere kunder har sagt noget (dårligt) om produktet eller firmaet.

Dette kan man også nemt gøre i dette tilfælde. Der er nemlig lavet hele 1.207 anmeldelser på Trustpilot, og de er meget positive. Dinero har opnået at få 5/5 stjernerDette afspejles også i kundernes kommentarer.

Dinero har rigtig mange positive anmeldelser, og det, som brugerne roser allermest, er Dineros support.

Servicen er ”fremragende” og ”hurtig”. ”De er nemme at komme i kontakt med og meget behjælpelige”, skriver kunderne.

Derfor skal du vælge Dinero

Dinero er et godt program til både nystartede og mindre virksomheder, samt de lidt større virksomheder. Generelt tilbyder det virksomheder en nem og billig måde at få et overblik over deres regnskab. For at skabe dette overblik har de flere forskellige funktioner, som vi vil uddybe her:

Bilag i skyen. Denne funktion betyder, at du kan gemme ALLE dine bilag online. Så er de sikret, hvis der for eksempel skulle ske noget med computeren. Det betyder også, at man ikke længere skal bekymre sig om at have en masse papirer liggende. I stedet ligger det hele online og kan nemt tilgås – også hvis man er på farten. Det er rigtig smart, da man bare kan tage billeder af ens kvitteringer og bogføre det senere, når man har tid.

Dinero Crowd er en af de rigtig populære funktioner. I store træk er det en funktion, der foreslår hvordan ens bilag skal bogføres. Det gør den blandt andet på baggrund af andre brugers bogføring. Det gør det altså meget nemmere for begyndere at bogføre deres ting, da de vil få et hint til hvilken konto et bilag skal ind på. Hvis man til gengæld allerede ved en del om regnskab og bogføring, vil dette bare fungere som en hjælp, da bogføringen sandsynligvis vil foregå hurtigere. Det er altså en af de rigtig gode funktioner, hvad enten man kender til regnskab eller ej.

Inkasso er en funktion, som mange Pro-brugere er rigtig glade for. Det gør det nemlig muligt for dem at sende deres fakturaer til inkasso med bare ét klik. I bund og grund betyder dette, at 10 dage efter, at man har sendt rykker nummer to, kan man trykke på inkassoknappen. Pengene bliver derefter hurtigt opkrævet. Det gør det altså en hel del nemmere at være virksomhed, da man undgår besværet med ubetalte fakturaer og inkasso.

Dropbox backups. Denne funktion minder måske lidt om at have sine bilag i skyen – det er bare på en større skala og så gøres det faktisk helt automatisk. Man kan sætte Dinero og Dropbox til at arbejde sammen. Hvis man gør det, vil ens salgsfakturaer og bilag blive gemt i Dropbox. Det er for mange en rigtig nyttig funktion, da alle ens ting så er samlet, og man let kan se dem. Det betyder også, at lige meget hvad der sker med programmet, vil man stadig have alle sine salgsfakturaer og bilag, da de er gemt andetsteds. For mange virksomheder er det rigtig rart at have denne ekstra form for sikkerhed.  

Nemt at oprette fakturaer. Dette er selvfølgelig en af de mest essentielle funktioner. Det er et absolut must, at det skal være nemt at oprette fakturaer. Dinero går dog skridtet videre. Man har nemlig mulighed for at designe sin helt egne fakturaer. Så hvis man ikke er tilfreds med den standard version, kan man hurtigt ændre den. Dette betyder naturligvis ikke, at det så ikke er nemt at oprette en faktura – det er det stadig. Med Dinero går man nemlig ikke gå på kompromis med noget. Selvom det er simpelt og nemt at komme i gang med.

Hvis du stadig er i tvivl

Hvis du stadig er i tvivl om det er noget for dig, kan du med fordel starte småt ud med Dinero Starter. Så kan du afprøve programmet som det passer dig. Det er fuldstændig gratis, og der er ingen tidsbegrænsning. Du kan bruge deres gratis version ligeså længe du har lyst til.

Klik her for at komme i gang med Dinero på deres hjemmeside

Image

Dinero Starter:
Gratis

Dinero Pro:
fra 297 kr/md.

Start gratis i dag